TV-tip
 Mega mindy
Mega Mindy is leerzaam en leuk voor de kinderen. Het gaat over een meisje genaamd Mieke, Mieke is een meisje en ze is verliefd op Toby. Maar Toby is verliefd op Mega Mindy. Maar Toby weet niet dat Mieke eigenlijk Mega Mindy is. Ik zou Mega Mindy zeker gaan kijken!

van: de gastredactie


 
   

Filmtip
 
Peanuts
Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus en de rest van de Peanuts-bende maken hun debuut op het witte doek, zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien in een schitterend 3D-avontuur! Charlie Brown begint aan een groots en heldhaftig avontuur terwijl zijn beste vriend Snoopy het luchtruim kiest om het op te nemen tegen zijn aartsvijand De Rode Baron. Waarom wij deze film leuk vinden? De film is leuk, grappig en gezellig! Het duurt ook maar 88 minuten. 

Door: Finn en Niek
 
   

Boekentip
 
Dagboek van een muts
Wij hebben voor dit boek gekozen omdat het een leuk en populair boek is. Er zijn heel veel kinderen in onze klas die dit boek lezen. Er zijn  verschillende delen. Het gaat over Nikki en zij zit op de middelbare school. Ze wordt gepest door Mackenzie, zij is wel heel erg populair.
   
Door: Nikita en Floor
 
   

Filmtip
 
Home
Het is leuk! Er zijn ruimtewezens die op aarde komen, omdat het veiliger is vanwege de vijanden. Er zit erg veel humor in.
Het is geschikt voor alle leeftijden. 
Veel plezier met kijken!!

Door: Elisa en Caitlin